Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2014, 19:52   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fikret Orman : Adamın Aklını Alırım !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Fikret Orman stattan, transferlere, kendisi hakkında çıkan tapelere kadar her şey hakkında konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan hep destek gördüklerini söyledi. Fikret Orman, Ceylan InterContinental Oteli’nde düzenlenen olağan divan kurulu toplantısında üyelerin yaptıkları eleştiriler ve sorulara yanıt verdi.

Yeni stat konusunda Başbakan Erdoğan’ın kendilerine hep destek olduğunu kaydeden başkan Orman, "Sayın Başbakanımızla alakalı hep destek gördüğümüzü söyledim. O günkü Spor Bakanından anormal derecede köstek gördük. Hepsinde arkamızda Başbakan durdu" dedi.

Kendisiyle ilgili internette yayınlanan tapelere de değinen Orman, "Anamıza, avradımıza küfür edildiği tapeler oldu. Benim bunlara maruz kalmamın sebebi Beşiktaş’la alakalıdır. Bunların yüzde 1’ini yüzüme söyleyemezler, aklını alırım adamın" diye konuştu.

Orman, Beşiktaş’ın her zaman tek hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade ederken, kulüp içinde çalışanların maaşlarıyla ilgili yapılan eleştirilere de, "Fenerbahçe’de kim ne maaş alıyor, Galatasaray’ın üst düzey yöneticisi kaç para alıyor diye yazan var mı? Beşiktaş’ta ise bunlar sürekli gündeme geliyor. Beşiktaş’ı şeffaf yönetiyoruz. Alnımız açık, gönlümüz pak" ifadesini kullandı.

Futbol genel direktörü Önder Özen ile ilgili yapılan eleştirilere de değinen başkan Orman, "Önder Özen ile çalışma iradesini biz verdik. Tenkit edilecek biri varsa biziz. Kulüpte çalışan insanlarla ilgili eleştiriniz varsa bize yapın. Hatası varsa bizimdir, başarı onlarındır" şeklinde görüş belirtti.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sorununun olmadığını belirterek, "Benim Beşiktaş taraftarıyla gerginliğim yok, menfaatçilerle aramda problem var. Beşiktaş taraftarıyla her zaman buluşuyoruz. Beşiktaşlılar başkanlarına sahip çıkacaklar. Ben Beşiktaş için çalışıyorum, Beşiktaşlıların da bana sahip çıkma zamanıdır" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’deki yabancı futbolcu kontenjanı konusunda da konuşan Orman, "Bizim elimizde 4 kontrat var. Rakiplerimizinki 12-13. Şimdi ’sayıyı artıralım’ diyorlar. Biz onun için yerliye yatırım yaptık. Cenk Tosun’u aldık. Ayrıca başka milli futbolcularla da görüşmelerimiz var" şeklinde konuştu.

Kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’ün değerli futbolcular olduğunu kaydeden Orman, yeni sezonda takımda olmaları için teknik heyetle görüşeceklerini söyledi. Başkan Orman’ın konuşmasının ardından siyah-beyazlı kulübün olağan divan kurulu toplantısı sona erdi.

AA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla