Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2014, 12:19   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Defansa '' Duvar '' Buldu !

Savunmayı organize edecek bir isim arayan Beşiktaş, PSG’nin sambacısına kanca attı.

Beşiktaş sezon sonunda savunmada yapacağı revizyon için düğmeye bastı. Sezonun ikinci yarısında verim alınamayan Tomas Sivok ve Julien Escude ile yollarını ayıracak siyah-beyazlılar oluşacak boşluğu tecrübeli bir isimle doldurmak istiyor. Bu transfere bonservis bütçesi ayırmayan Beşiktaş, kontrat sorunu bulunmayan isimler arasında en uygununu seçti. Uzun süre görüşülen Manchester City’li Joleon Lescott’u İngiltere’den ayrılmaya ikna edemeyen Kara Kartal, Paris Saint Garmain’li Alex’te karar kıldı.

TORUNOĞULLARI GÖREVDE

31 yaşındaki Alex, PSG’den beklediği kontrat önerisini alabilmiş değil. Fransa’daki yeni vergi yasası nedeniyle gelir kaybına uğrayan Brezilyalı futbolcu ayrılmayı da kafasına koymuş durumda. Menajerler aracılığıyla Alex ile temasa geçen siyah-beyazlılar olumlu dönüş aldı. Yönetim, bu hafta içi sambacı ve menajeri ile masaya oturacak. Önder Özen’in istediği, Slaven Bilic’in de onay verdiği Alex ile görüşmeleri dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları yürütecek. Torunoğulları’nın hafta başına kadar işi olumlu sonlandırması bekleniyor.

KAZANMAK İÇİN DOĞMUŞ

Alex’in en önemli özelliği, gittiği her takımda ‘kazanma’ kimliğini ortaya koyması. Sambacının kariyerinde pek çok büyük kupa bulunuyor. Santos ile 2 Brezilya Ligi şampiyonluğu yaşayan sambacı bu formunu Avrupa’ya da taşıdı. PSV ile 3 lig, 1 Hollanda Kupası, Chelsea ile 1 Premier Lig, 1 FA Cup ve 1 Community Shield (Süper Kupa) kazanan Alex, 2007’de Copa America’yı havaya kaldıran Brezilya Milli Takımı’nın da üyesiydi. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon şampiyon olduğu PSG ile bu sezon da ipi en önde göğüslemek üzere. Brezilyalı, PSG ile 1 lig kupası ve 1 de süper kupa (Trophe des Champions) kaldırdı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla