Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2014, 11:32   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören'le Son Tango !

Başkan Fikret Orman, kulübün Yıldırım Demirören'e olan 103 milyon TL'lik borç problemini çözüme kavuşturdu. Siyah-Beyazlılar, Demirören ailesine 40 milyon TL ödeme yapacak ve geri kalan bölümleri de, hibe ve sponsorluk yoluyla kapatacak.

Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın durumundan sonraki en önemli konu olan eski başkan Yıldırım Demirören'e olan borç problemi çözülüyor. Başkan Fikret Orman'ın aylardır halletmek için yoğun çaba harcadığı borçlar konusunda sonunda Demirören ailesiyle mutabakata vardığı açıklandı. Orman, geçen hafta yapılan divan kurulu toplantısında, “Önümüzdeki hafta Yıldırım Demirören ile görüşeceğiz. Kontratlarımız ayarlandı.

Bir kısmını sponsor, bir kısmını bağış bir kısmını da nakit ödeyeceğiz ve bu defteri kapatacağız" diyerek müjdesini verdiği problemi ortadan kaldırdığı öğrenildi. 568 milyon TL'lik net borcun 103 milyon TL'lik bölümünü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e olan Siyah- Beyazlılar'ın, bu bedelin sadece 40 milyon TL'lik bölümünü ödeyeceği kaydedildi. Kalan 33 milyon TL'lik bölümünün sponsorluk anlaşmasıyla çözüme kavuşturulacağı, 30 milyon TL'nin de Demirören ailesi tarafından kulübe hibe edileceği açıklandı.

Anlaşma imzalara kaldı

Tarafların 103 milyon TL'lik borcun kapatılması konusunda anlaşmaya vardığı ve önümüzdeki günler içinde resmiyete döküleceği bildirildi. Bu gelişmeyle beraber Beşiktaş'ı mali olarak rahatlatacak olan Fikret Orman, görev aldığı dönemde kendisi için büyük bir sorun haline gelen konudan da kurtulmuş olacak.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla