Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2014, 12:47   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Devlerin Engin Bekdemir Savaşı !

3 büyükler geleceğin yıldızı olarak gösterilen Kayserisporlu Engin Bekdemir'i renklerine bağlamak için savaşıyor... Beşiktaş, Kayserispor'a bu oyuncu için 1 milyon euro teklif etti.

Transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala Süper Lig’in dev takımları transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezonda ligde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Önemli oyuncularla takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler hedeflerindeki isimler için kulüpleriyle de temas kurmaya başladı. Son gelen haberlere göre Süper Lig’in dev takımlarından bir tanesi geleceğin yıldızı olarak gösterilen yıldız oyuncu için ilk teklifini yaptı bile.

Teklif var

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma önemli açıklamalarda bulundu. Sezon bittiğinde görevi sona erecek olan Hurma, Beşiktaş’ın oyuncuları Engin Bekdemir’le ciddi şekilde ilgilendiğini açıkladı. Orta sahanın her bölgesinde oynayan genç oyuncu için siyah beyazlı kulübün kendilerine teklif yaptığını da açıkladı.

1 Milyon Euro

Beşiktaş’ın Engin için yaptığı teklifin 1 milyon Euro olduğu öğrenilirken özellikle Önder Özen’in bu transfer için istekli olduğu aktarılıyor. PSV Eindhoven alt yapısından genç yıldız Porto’nun dikkatini çekmiş ve Portekiz ekibine transfer olmuştu. Kayserispor’un transfer ederken yoğun uğraş verdiği genç yıldız için Beşiktaş dışında da teklifler olduğu belirtiliyor.

Küme düşen bir başka takım olan Antalyaspor'un kanat oyuncusu Emrah'ı da transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın bu transferden istediği sonucu alamaması durumunda Engin Bekdemir'i kadrosuna katacağı belirtiliyor.

‘’Hiç kimse serbest kalmıyor’’

Süleyman Hurma’nın yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir başka unsur ise ‘küme düşmeleri halinde oyuncularınız serbest kalacak mı?’ sorusuna verdiği cevap oldu. Hurma, Kayserispor’un futbolcularıyla yaptığı sözleşmelerde böyle bir madde olmadığını ve hiç bir futbolcunun serbest kalamayacağını açıkladı. Ayrıca Süleyman Hurma, Süper Lig ekiplerinden hemen hemen tüm oyuncuları için teklif aldıklarını belirtirek oyuncularına olan ilgiyi doğruladı.

‘’Şota iyi arkadaşım...’’

Süleyman Hurma yaptığı açıklamlarla Kasımpaşa’ya menajer olacağı iddialarını da yalanladı. Hurma, Şota’nın iyi bir arkadaşı olduğunu belirtirken Kasımpaşa’nın bir menajeri olduğunu belirtirken Kasımpaşa’ya menajer olmak gibi bir düşüncesi olmadığını aktardı.

Eurosport
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla