Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2014, 10:57   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Transfere Çılgın Bütçe !

Beşiktaş, sadece 2014 yaz transfer bütçesi için çılgın bir rakam ayırdı.

Cenk Tosun'u alan Kartal, Diego'yu da %99 bitirdi. Yabancı bir orta saha (Hunt) ve stoper yolda. İk ide yerli orta saha aranıyor. 5 transfer için yaz ayında 20 milyon euro (60 milyon TL) ayrıldı.

Beşiktaş'ın transferdeki yol haritası netleşirken asıl hedefin Vodafone Arena'ya 3 dünya yıldızı çıkartmak olduğu ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman, krizi küçülerek değil büyüyerek çözme politikasına geçerken önümüzdeki yaz döneminde Beşiktaş birbirinden önemli oyuncular ile sözleşmeler imzalayıp gelecek sezon stadında starları getirecek.

SICAK PARALAR GELİYOR

Buna göre Beşiktaş'ın transferdeki yaz bütçesi bonservis ve futbolcuların bir yıllık alacakları dahil 20 milyon euro. Geçen sezon 13 milyon euro harcayan Beşiktaş bu sezon sadece bir yıllık alacaklar dahil bu bütçeyi ayırdı. Arena'nın loca satışlarını da yapan Siyah-Beyazlı takım, bir taraftan da sponsor gelirlerini arttırmak için harıl harıl çalışırken sıcak parayla gelecek sezonun güçlü kadrosunu oluşturacak.

OLMAZSA OLMAZ YILDIZ DİEGO

Listede 10 numara, orta saha, stoper ve iki de yerli orta saha var. Bu politikaya göre 1 numarada Diego var. Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren ve mayıs ayında boşa çıkacak olan Atletico Madrid'li yıldız 10 numara ile temaslarda son aşamaya gelindi. Yönetim, "Yüzde 99 bitecek" dediği Brezilyalı için 12 milyon euroyu gözden çıkardı ve bu teklife Diego'nun da "evet" dediği belirtiliyor. Bir hafta içerisinde Diego, transferinde mutlu sona ulaşılması bekleniyor.

ETO'O TRANSFERİ DONDURULDU

İkinci hedef ise Almeida'nın yerine bir golcü almak. Demba Ba'yı hedef seçen yönetim Biliç'in isteği ile Samuel Eto'o transferini dondurdu. 2 yıl için 15 milyon euro isteyen ve Şampiyonlar Ligi şartı koşan Kamerunlu ile görüşmeler kesildi. İlk hedef Demba Ba, Senegalli golcüde sorun çıkarsa Gomis gündeme gelecek. Kartal, stoper ve orta saha (Hunt) transferi için çalışırken Atiba'yı sürekli sağ bek olarak kullanıp 2 tane da yerli orta saha alacak.

Akşam
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla