Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2014, 10:59   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal Yuvasında Yangın !

AYDIN'ın Kuşadası'nda, Beşiktaş'ın taraftarlarına takım ürünleri tanıtmak ve satmak üzere gelen 'Kartal Yuvası 1903' adlı TIR'da yangın çıktı. Çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Beşiktaş'ın taraftarlarına takım ürünleri tanıtmak ve satmak üzere Kuşadası'na gelen 'Kartal Yuvası 1903 TIR' adlı mobil satış aracı, sabah saatlerinde İsmail Cem Barış Meydanı'nda stant açtı. Akşam saatlerinde 34 AJ 58 plakalı çekiciye bağlı bulunan 34 CSZ 03 plakalı dorsesinde saat 20.00 sıralarında aniden alevler yükselmeye başladı. TIR'ın görevlileri kendilerini dışarı attı. Yangının yakıt tankına sıçramaması için görevliler ve çevreden yetişen vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahale etti. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Kısa sürede kontrol altına alındı. Yangınla ilgili olarak TIR sorumlusu Özcan Güneş ile iki görevlinin ifadeleri alındı. Görgü tanıkları yangının aniden, parlayarak çıktığını, yakıt deposunun hemen üzerinde başladığını ve şans eseri depoya sıçramadığını söyledi.

Mobil TIR sorumlusu Özcan Güneş de yangının aniden başladığını belirterek, "Yangın aniden çıktı ve hızla yayıldı. Hemen itfaiyeye haber verdik. Sonra çevredeki esnaflar ve kendi olanaklarımızla yangına müdahale ettik. Neden oldu, birimi yaktı, teknik bir nedenle mi çıktı soruşturma sonucu ortaya çıkacak." Yangının çıkış nedeni belirlenmesi için polis ile itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangın, TIR'ın dorsesi ile ürünlerde maddi hasara neden oldu.

DHA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla