Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2014, 11:24   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Son Aday Danny !

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-Beyazlılarda gündeme gelen son isim Zenit'te oynayan Portekizli Danny Miguel oldu.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta son hedef Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen Danny Miguel.

Siyah beyazlı yönetimin, 30 yaşındaki Danny ve kulübü ile temaslarını arttırdığı öğrenilirken özellikle teknik direktör Slaven Bilic'in Danny'yi kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Sol ayağı oldukça etkili olan Danny, orta sahanın her iki kanadında da forma giyebiliyor. Venezuella asıllı Portekizli futbolcu Daniel Miguel, 2008 yılında yılında Dinamo Moskova'dan 30 milyon euro bonservis bedeli ile Zenit'e transfer olmuştu.

Danny'yin Zenit ile bir yıl daha mukavelesi bulunuyor. Beşiktaş'ın Rus kulübü ve oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile görüşmelerini yoğunlaştırıdığı öğrenilirken anlaşmanın sağlanması halinde Danny ile 2 yıllık mukavele imzalanması planlanıyor.

Tam adı Daniel Miguel Alves Gomes olan Danny, futbola Portekiz'in Maritimo kulübünde başladı. Daha sonra Sporting Lizbon'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, 2004 yılında Rusya'nın Dinamo Moskova kulübüne transfer oldu.

2008'de 30 milyon euroya Zenit'e giden Portekizli oyuncu, 2009 ve 2012'de iki kez çapraz bağ sakatlığı geçirip uzun bir süre sahalardan ayrı kalmıştı.

NTVSPOR
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla