Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2014, 07:48   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 4-1 Nasıl Olur?

Beşiktaşlı yöneticiler, Trabzon’un G.Saray’a yenilmesine değil, maçın skoruna daha çok şaşırdı. Siyah-beyazlılar, “Bu kadar bir fark beklemiyorduk” yorumunu yaptı

Fenerbahçe’nin bir yıl daha cezası bulunması nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan gitmek için Galatasaray ile kıran kırana bir yarışın içine giren Beşiktaş, ezeli rakibinin Trabzonspor deplasmanında aldığı farklı galibiyete çok şaşırdı.

Sarı-kırmızılıların 4-1’lik galibiyetinin çok ilginç olduğunu dile getiren siyah-beyazlılar, Elazığ galibiyetinin ardından kendi aralarında skoru tartıştı. Yöneticiler, “4-1 galibiyet nasıl olur? Galip gelebilirlerdi ama bu kadarını da beklemiyorduk” yorumunu yaptılar.

İki takımın da galip gelmesi nedeniyle ikincilik umudu son haftaya taşınırken, en ilginç tepki, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay’dan geldi. Elazığ galibiyetinin ardından yine Konya-Beşiktaş maçının hakemi Çağatay Şahan’a yüklenen Atalay, eğer Şampiyonlar Ligi’ne gidemezsek, bunun sorumlusu Şahan’dır. Berabere kaldığımız maçta takımın kaderini etkiledi. Bir düdük nelere maloluyor görüyorsunuz. Bir düdük, bir takımın bütçesini ne kadar etkiliyor görüyorsunuz” diye tepki gösterdi.

Bu arada Elazığspor tribünleri de maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya tepki gösterdi.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla