Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2014, 08:17   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gomis Kartal Oluyor !

Diego için gün sayan Beşiktaş bir yıldızı daha bitiriyor. Siyah-Beyazlılar, Lyon ile sözleşmesi biten Fransız'a yıllık 2.5 milyon Euro (7.5 milyon TL) ve maç başı 25 bin Euro (75 bin TL) teklif etti, olumlu yanıt aldı.

Yeni sezonda yeni stadında yeni yıldızlarıyla şov yapmakta kararlı olan Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandıracak adımlar atıyor... Atletico Madrid’in yıldızı Diego ile İspanya Ligi ve Şampiyonlar Ligi son maçlarından sonra en kritik görüşmeyi yapacak olan Kara Kartal’ın bir başka bomba daha patlatmak üzere olduğu bildirildi. Siyah- Beyazlılar’ın büyük ölçüde anlaştığı isim Fransız Gomis... Lyon ile sözleşmesi biten forvetle görüşen Beşiktaş’ın yetkilileri, yıllık 2.5 milyon Euro ve maç başı 25 bin Euro’ya 28 yaşındaki oyuncuyu ikna etti.

İmza parası 1 milyon Euro

Bu arada Gomis ile sıkı bir pazarlık içine giren Beşiktaş’ın kurmaylarının imza parasında da hatırı sayılır bir indirim elde ettiği öğrenildi. İlk etapta bonservisi olmadığı için 2 milyon Euro’dan (6 milyon TL) kapı açan Fransız yıldızın menacerleri 1 milyon Euro’ya (3 milyon TL) ‘evet’ dedi. Golcünün önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla