Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2014, 10:54   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kesin Kararımı ...

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Diego, 24 Mayıs'ı bekliyor. Yıldız oyuncu, kesin kararını Şampiyonlar Ligi finalinden sonra verecek.

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Diego, kararını Şampiyonlar Ligi finalinden sonra verecek.

Alman basınına konuşan yıldız oyuncu, şu an sadece Atletico Madrid formasıyla çıkacağı şampiyonluk maçına ve Şampiyonlar Ligi finaline konsantre olduğunu söyledi.

Çok sayıda teklif aldığını ifade eden Diego, "Atletico Madrid'de devam edip etmeyeceğimi, ya da hangi takıma transfer olacağımı bilmiyorum . Şu an sadece oynayacağımız kupa finallerini düşünüyorum. Transferle ilgili kesin kararımı Şampiyonlar Ligi finalinin ardından vereceğim" diye konuştu.

Öte yandan Beşiktaş büyük oranda anlaşmaya vardığı Diego Ribas'la resmi imzaları atmayı beklerken, oyuncunun babası Jair Kunha’ın anlaşamaya yeni maddeler ekletmek istemesi pürüze neden oldu.

Beşiktaş ile 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan 29 yaşındaki futbolcunun aynı zamanda menajeri olan babası, Diego'nun reklam ve sponsorluk haklarının tamamen kendisinde kalmasını istedi. Beşiktaş yönetimi ise bu isteğe olumlu yaklaşmadı.

Yönetim, Diego'nun babası ile önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmeyi planlıyor.

NTVSPOR
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla