Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2014, 15:11   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yeni Aday Diouf !

Almeida ile yolları ayırma kararı alan; Eto'o, Gomis, Demba Ba gibi yıldızlarla ismi anılmaya başlanan Beşiktaş'ta bir golcü daha gündeme geldi.

İleri uçta temposu yüksek, yırtıcı bir golcüye sahip olmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Bundesliga’da Hannover 96 forması giyen Mame Biram Diouf’u listesine aldı.

Teknik ekibin takip ettiği Senegalli santrfor için devreye giren başkan Fikret Orman ve yönetici Ahmet Ürkmezgil ise sürpriz bir ismin kapısını çaldı. 2004-05 sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyen ve şu an Hannover 96’yı çalıştıran Tayfun Korkut’la temas kuran Orman, genç hocanın görüşünü sordu.

‘BEN İKNA EDEBİLİRİM’

Korkut’un 26 yaşındaki oyuncuyu överken, “Diouf çok yönlü bir santrfor. Kale alanı içinde çok etkili. Tam Beşiktaşâ€™ın aradığı isim. Beşiktaş tribünlerini coşturur. Takımda kalmasını çok isterim. Ancak gerek Almanya gerek İngiltere’den bir çok kulüp Diouf’u istiyor. Bonservisinin elinde olması da işimizi daha zor hale getiriyor. Eğer siz bu transferde ciddiyseniz ben Diouf’u Beşiktaş konusunda ikna ederim. Bence böyle bir santrforu kaçırmayın†dediği öğrenildi.

TRABZON DA DEVREDE

Hannover 96 forması altında bu sezon göz dolduran Diouf için Türkiye'den başka ekipler de devrede. Bunların başında da Trabzonspor geliyor. Bordo-mavililer devre arasında da Senegalli yıldız için girişimlerde bulunmuştu.

19 MAÇTA 8 GOL

1.85’lik Diouf’un en büyük silahı çabukluğu ve atletikliği. Özellikle sıçrama yeteneği, onu havadan çok etkili bir golcü haline getiriyor. Omuz sakatlığı nedeniyle 2 aydır forma giyemeyen 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon 19 maçta 8 gol, 4 asistle oynadı. Geçen yıl ise Hannover’a 36 maçta 17 gol, 8 asistle katkı yapmıştı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla