Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2006, 16:39   #32
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ben kadroda olan Hakan Sukur ve Ergun'un oynamasina cok kizmiyorum, sadece Fatih Terim'in bazi laflari edip sonra tam tersini yapmasina ve delikanli gibi davranmamasina kiziyorum. Neler demisti Terim 3 ay evvel? Yepyeni gencecik bir takim kuracagiz, prese ve teknige dayali top oynayacagiz, en onemli oyuncumuz Nuri Sahin olacak ve her mac oynayacak, Turkiyede 2.lig ve 3.ligi tarayacagiz ve Avrupadaki gurbetcileri bulup kazandiracagiz ulkemize. Sonucta neler oldu?

1 Burnumuzun ucunda bulunan gercek sol ayakli sol bek Malik Fathi'yi goremedi ve Alman Milli Takimida kaptirdi.
2 Hala Ergun ve Hakan Sukur'un yerine oyuncu cagirmadi ya da cagiramadi.
3 Takimda Tumer, Saban, Ergun, Rustu gibi 30'u coktan asmis oyuncular oynuyor, neresi genc takim bunun?
4 Hala Saban'a atilan uzun toplarla oynuyoruz, nasil yani?
5 Oyuncu tarayacip bulacaktin da, neden Brezilyali Aurelio'yu Turk yapmak zorunda kaldin, kendi basarisizligini kabul ediyorsun bir yerde!
6 Bu ulkede Nobre, Umit Karan ve Gokhan Unal gibi her sene 20 golu gecen adam varken, yurtdisinda cok basarili olan Fatih Tekke, Halil, Nihat gibi oyuncular varken, neden hala Saban seciliyor? Haydi hava toplarinda hakim dersiniz, Nobre en az onun kadar hakim ve ustelik Hakan'in yasindan dolayi kaybettigi capraz kosu, rakibe pres gibi seyleri de yapiyor, neden Nobre yok?
7 Haydi genc oyunculari onemli bir macta riske etmek istemezsin, ama Malta macinda da mi 5-6 tecrubeli oyuncuya ihtiyacin var kazanmak icin? Ayrica o ayni macta hafif sakatligi bulunan Gokhan Zan'i mecburen sahaya cikiyor, boyle sey nasil olabilir, yazik degil mi? Bu resmen rezillik degil midir?
Keske bir gazetecinin ***u yese ve bu sorulari Fatih Terim'e sorabilse!
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline   Alıntı ile Cevapla