Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2014, 22:57   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Essien Sürprizi !

İtalyan basını, Beşiktaş'ın AC Milan forması giyen orta saha oyuncusu Michael Essien'i transfer etmek istediğini iddia etti.

Kara Kartal'da transfer harekâtı... Vodafone Arena'ya yıldız yağdırmayı hedefleyen Beşiktaş, bir dönem Avrupa futbolunun en iyi orta sahaları arasında gösterilen Ganalı yıldız Michael Essien'e kancayı taktı. Rai Sport'un haberine göre Siyah-Beyazlılar, devre arasında Chelsea'den AC Milan'a transfer olan ancak İtalya'da umduğunu bulamayan Essien için kesenin ağzını sonuna açtı ve yıllık 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi.

Haberde AC Milan'ın Essien'i gözden çıkardığı ifade edilirken, Beşiktaş'ın bu oyuncu için kulübüne bonservis bedeli ödemek istemediği de kaydedildi. Essien'in AC Milan ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Fransa'nın Olimpik Lyon takımında yıldızı parlayan, Chelsea'de ise kariyerinin zirvesine çıkan deneyimli oyuncu, daha sonra yaşadığı ağır sakatlıkların ardından düşüşe geçmişti. Kiralık olarak İspanyol devi Real Madrid'in de formasını giyen Essien, son olarak Ocak ayında AC Milan'ın yolunu tutmuştu.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla