Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2014, 16:32   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Chelsea'li İsmi İstanbul'a Getirdi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın bonservisi Chelsea'de olan bir ismi İstanbul'a getirdiği ortaya çıktı.

Bonservisi İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de olan Kenneth Omeruo için Beşiktaş harekete geçti.Chelsea'nin Championship takımlarından Middlesbrough'ya kiraladığı 20 yaşındaki futbolcu geçen hafta İstanbul'a geldiğini açıkladı.

Stoper pozisyonunda da oynayabilen Nijeryalı sağ bek yaptığı açıklamada, "Geçen hafta İstanbul'daydım. Son günlerim oldukça yoğun geçti. Aniden gelişen bu transfer girişimi sonrasında kulüp yöneticileriyle görüşmek için İstanbul'a uçmak zorunda kaldım. Ama hala Chelsea ile 1 yıllık sözleşmem var ve onlara öncelikle Chelsea ile görüşmelerini söyledim" dedi.

Geleceği hakkında açıklamalarında devam eden genç futbolcu, "Chelsea, Kenneth'i satmak isterse masaya oturup pazarlıklarımızı yapabiliriz. Ancak onlarda bu teklifle ilgilenip ilgilenmediğimi bilmek istedi" diye konuştu.
Öte yandan Chelsea'nin daha önce iki sezon Ado Den Haag'a kiraladığı Kenneth Omeruo, şu an için Dünya Kupası'na odaklandığını ve Nijerya Milli Takımı için elinden geleni yaptıktan sonra transfer odaklanacağını söyledi. Kenneth Omeruo, Nijerya Milli Takımı'nda Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ile birlikte görev yapacak.

Bu arada Fransa Ligi takımlarından Lille'in de Kenneth Omeruo'yu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Sporx
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla