Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2014, 22:36   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Futbolcularımızdan Açıklamalar

Beşiktaş’ın Amerikalı futbolcusu Jermaine Jones, lig ikinciliğini başka maçlarda kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Beşiktaşlı oyunculardan Pedro Franco ve Jermaine Jones açıklamalarda bulundu.

Jermaine Jones, “Bugün maçın kontrolü genel anlamda bizdeydi. Kontra ataklardan pozisyonlar verdik. Daha iyi taraf bizdik. Neticede fena bir sezon geçirmedik. Kazanmamız gereken maçlarda puanlar kaybettik. Biz daha önceki maçlarda lig ikinciliğini kaybetmiştik.” diye konuştu. Jones ayrıca tüm konsantrasyonunun Dünya Kupası’nda olduğunu ve ondan sonra takımda kalıp kalmayacağına karar vereceğini söyledi.

Pedro Franco ise, “İyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarı onlar ve biz, topa hakim olmak istedik. İkinci yarıda bir gol daha bulup maçı kopartmak istiyorduk fakat bu olmadı. Organize bir kontrayla golü yedik ve maç berabere bitti.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 34. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Karşılaşma sonrasında Kerim Frei, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Kerim Frei; "Bu sezon fazla şans bulamadım. İlk 11'de ilk kez başladım. Kötü oynamadığımı düşünüyorum. Genel olarak iyi bir performans sergiledim." dedi.

Beşiktaş'ın başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyen Frei; ''Elbette başarılı ancak puan kaybetmememiz gereken bir kaç maçta puan kaybettik. Sonuçta Galatasaray'ın sadece birkaç puan gerisinde tamamladık. Artık gelecek sezonu düşünmeliyiz.'' dedi.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla