Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2014, 10:52   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Franco'dan Bilic'e Gönderme

Franco, “Dünya Kupası benim hayalimdi, kulübeden çıkamayınca Brezilya'ya çağrılmadım” diyerek Hırvat hocaya göndermede bulundu.

Bilic’in ilk yarıda hiç şans vermediği genç savunmacı, “Dünya Kupası benim hayalimdi, kulübeden çıkamayınca Brezilya’ya çağrılmadım” diyerek Hırvat hocaya göndermede bulundu. Beşiktaş’a 2.4 milyon avro karşılığında transfer edilen Pedro Franco, geçtiğimiz sezon ilginç bir istatistiğe imza attı.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in ilk yarıda hiç şans vermediği Kolombiyalı oyuncu, ikinci yarıda ise Hırvat hocanın vazgeçilmezi olup 17 maçın tamamında forma giydi. Ancak bu durum Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Jose Pekerman’ın kafasını karıştırınca tecrübeli teknik adam genç savunmacıyı Dünya Kupası kadrosuna çağırmadı. Pedro Franco, ilk yarıda oynamamış olmasının Pekerman’ın kendisini tercih etmemesinin en önemli sebebi olduğunu söyleyerek Bilic’e gönderme yaptı.

“TELEVİZYONDAN İZLEMEK ACI”

Dünya Kupası kadrosunun dışında kalmış olmasının kendisini çok üzdüğünü belirten Franco, “Yarım sezon futboldan uzak kalınca seçilmemin zor olacağını tahmin etmiştim. Çünkü Kolombiya’da çok kaliteli isimler var ve neredeyse hepsi sezon içinde benden daha çok maç yaptı. Milli takıma seçilmek zordur ama eğer ilk yarıda oynayabilmiş olsaydım ben de Brezilya’da olurdum. Pekerman’ın tercihine saygı duyuyorum” diye konuştu. Milli takım için yeterli olgunluğa ulaştığını söyleyen Franco, “Dünya Kupası’na gitmek en büyük hayalimdi. Şimdi ise ailemle birlikte kupayı televizyondan izleyeceğim. Brezilya’da olamayacağım için moralim çok bozuk” ifadelerini kullandı.

ÜLKESİNDE ÇOK SEVİLİYOR

Ülkesinde en sevilen futbolcular arasında gösterilen Pedro Franco için taraftarlar kampanya başlatmıştı. Genç oyuncunun ilk yarıda forma bulamaması üzerine Beşiktaş’ı suçlayan Kolombiyalılar sosyal medyadan, Pedro Franco’ya “Ülkene dön, burada oyna. Milli takımın sana ihtiyacı var” diye seslenmişti.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla