Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2014, 07:43   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kulübe Sıcak Para Akışı Gerekli

Beşiktaş Kulübü Yönetimi bütün dikkatini Cumartesi günü yapılacak çifte genel kurula çevirdi.

24 Mayıs Cumartesi sabahı yapılacak Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu ve öğleden sonra yapılacak Olağan Mali ve İdari Genel Kurul öncesi kulüpte hummalı bir çalışma yapan yöneticiler özellikle mali tabloları düzenlemek için yoğun mesai harcıyor.

Kulübün borcu 3 Mayıs'ta yapılan Divan Kurulu toplantısında 568 milyon lira olarak açıklanmıştı. Bu borcun son bir yılda 78 milyon lira artmış olması ve futbolcu alacaklarının ödemelerinde yaşanan gecikmeler yönetim kurulunun öncelikli sorunları arasında bulunuyor.

KULÜBE SICAK PARA AKIŞI GEREKLİ

Ligde 3. olarak Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gruplara kalınmamasının transfer bütçesi ve önümüzdeki yılın mali tablosunu etkilemesi sıcak para akışını bir hayli zora sokmuş durumda.

Transfer çalışmalarında kaynak ve teminat bulma konusunda sıkıntılar yaşayan yönetim sıcak para girişini hızlandırmak için özellikle yeni stadın kombinelerine ilgi gösterilmesini bekliyor.

Başkan Fikret Orman Mali Genel Kurul'da üyelerden yeni stadın locaları ve Haziran başında satışa çıkacak kombinelerine ilgi göstermelerini isteyecek. Ancak kongre üyelerinin de stadın önümüzdeki sezona yetişme ihtimalini neredeyse sıfır olarak görmesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na hiç ilgi göstermemesi Beşiktaş Yönetimini düşündüren bir başka unsur olarak göze çarpıyor.

DHA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla