Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2014, 10:04   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kim Doğru Söylüyor?

Önceki gün öğlen saatlerinde Deniz Atalay, "Almeida ile defalarca görüştük, fakat yanıt alamadık" diye konuştu. Aynı günün akşamı ise Önder Özen, "Bizim A planımız değildi. Hatta bir ara başkanımız, 'Keşke satsaydık' demişti" yorumunu yaptı.

Siyah-Beyazlılar'ın Futbol Direktörü Önder Özen, önceki gün BJK TV'ye çıkmış ve çarpıcı açıklamalar yapmıştı. "Kadroyu tamamen başarılı oyunculardan oluşturmamız zamanla gerçekleşecek. Quaresma, Fernandes, Simao, Guti ve Almeida gibi oyuncular beraber oynadığı dönemde 5. olmuştuk" diyen Özen'in, Hugo Almeida ile ilgili söyledikleri, "Yönetimin birbirinden haberi yok mu?" sorusunu akıllara getirdi. Özen konuşmasında Portekizli forvet için "Almeida’nın sözleşmesi bitti, yenilemek de şu an A planımız değildir. Bir ara başkanımız da demişti, 'Keşke satsaydık' diye. Ben de diyorum, keşke zamanında Almeida’yı satsaydık" ifadelerini kullandı.

Kafalar karıştı...

Ancak Özen'in bu sözleri söylediği günün öğle saatlerinde yönetim kurulu üyelerinden Deniz Atalay, ajansa konuşmuştu. Atalay, Özen'in Almeida ile ilgili sözlerinin tam aksine, "Biz, Beşiktaş Yönetim Kurulu Transfer Komitesi olarak, Hugo Almeida ile defalarca görüştük. Kendisi, Beşiktaş’ta kalıp kalmama konusundaki kararını sezon sonu vereceğini söylemişti. Bir teklif yapıp bekledik, fakat mayıs ayını görmemize rağmen herhangi bir yanıt alamadık" demişti. Beşiktaş'ın içinden iki kişinin farklı açıklamaları ise herkesin kafasını karıştırdı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla