Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 13:20   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gözün Doysun !

63 milyon Pound serveti bulunan Ronaldinho, Brezilya'daki Dünya Kupası boyunca Rio de Janeiro'da bulunan lüks villasını günlük 9.800 Pound'a kiraya vereceğini açıkladı. Sambacı'nın tek isteği evinde sigara içilmemesi

Brezilya'nın Atleico Mineiro takımında forma giyen Ronaldinho, 63 milyon Pound'luk (220.947.000 TL) servetiyle dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alıyor... Birçok sponsorluk anlaşması bulunan 34 yaşındaki futbolcu, her yerden para kazanmaya çalışmasıyla bu kez gündeme oturdu. Yıldız oyuncu, 2014 Dünya Kupası boyunca Rio de Janeiro'da bulunan lüks villasını kiralığa çıkardığını açıkladı. Bu haberi resmi twitter adresinden de doğrulayan Ronaldinho, evini günlüğü 9800 Pound'dan (34.369 TL) kiralamak istiyor. Dünya Kupası’nda önemli maçlara evsahipliği yapacak Maracana Stadı’nın ve bölgedeki sahillerin yakınında bir noktada bulunan Ronaldinho’nun villasında kalmak isteyenler ekstra da 600 Pound (2.104 TL) depozit ödemesi gerekiyor.

Özel Hizmetçiler de Olacak

Uluslararası bir mülk kiralama sitesine ilan da veren Ronaldinho, villada kalacaklara garsonlu servis hizmetinin de verileceğini, ancak sadece evin içinde sigara içmenin yasak olduğunu ifade etti.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla