Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 13:24   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tartışmalı Kongre !

Beşiktaş'ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul zaman zaman sinirli anlara sahne oldu. Hakkında çıkan aşırı harcama yaptığı iddialarına sert karşılık veren Fikret Orman, “Bir kuruş haram para yediğimizi görsünler hemen istifa ederim” dedi.

Akatlar Arena’da düzenlenen Olağan İdari ve Mali Genel toplantıda, 1 Ocak-31 Aralık 2013 dönemi, 6 aylık bölümler halinde üyelerinin onayına sunuldu. Katılımın bir hayli az olduğu gözlenen kurulda, yapılan oylamanın ardından Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi. Siyah- Beyazlı kulübün 2014 yılı bütçesi de kabul edildi. Toplantıda en önemli tartışma konularından biri, kulübe üyelik ile ilgili ücret hakkında oldu. Bazı üyelerin üyelik ücretinin bin 200 liradan 3 bin liraya çıkarılması yönündeki talebi reddedildi. Üyeler, yönetim kuruluna Beşiktaş Üniversite kurulması yönünde de tam yetki verdi.

‘Bir Kuruş Haram Yemedik’

Aşırı harcamalarla ilgili yapılan eleştirilere sert yanıt veren Orman, kulübün büyümesi gerektiğini vurgulayarak, “Bazı konularda tasarruf yapabilirdik. Bir kuruş haram yemedik. Bulan olsun bugün istifa edeceğim” dedi. Passolig konusunda da bilgiler veren başkan, “Passolig uygulamasını ben çıkarmadım. En büyük itirazı yapan biziz. İlk anlaşmayı Galatasaray yaptı. İnsanların fişlenme konusu beni ilgilendirmiyor. Ben bunun bir tarafı değilim” diye konuştu. Bu arada yeni Kongre Divan Başkanı ise Ali Rıza Dizdar seçildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla