Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 13:34   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Futbolcu İsmi Vermedim

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Asbaşkanı ve Futbol Transfer Komitesi Sorumlusu Deniz Atalay, ilginç açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Asbaşkanı ve Futbol Transfer Komitesi Sorumlusu Deniz Atalay, ilginç açıklamalarda bulundu.
Siyah beyazlı kulübün resmi sitesinden yayınlanan açıklamada Atalay, Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda transfer konusunda hiçbir futbolcunun ismini vermediğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın haberinde Atalay'ın Trabzonsporlu Olcan Adın ve Chelsea'nin golcüsü Demba Ba hakkındaki açıklamalarına yer verilmişti.

İşte siyah beyazlı kulüpten yapılan o açıklama;

As Başkan ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Deniz Atalay, Anadolu Ajansı'nda bugün yayınlanan röportajıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bugün, Anadolu Ajansı ile yaptığım röportajda futbol transfer çalışmalarıyla ilgili genel bilgiler sundum, ancak transfer etmeyi düşündüğümüz herhangi bir futbolcunun ismini zikretmedim.

Konuyla ilgili Anadolu Ajansı kaynaklı ilgili haberde bana atfedilerek kullanılan, bazı futbolcuların isimlerinin yer aldığı ifadeler, tarafıma ait değildir.
Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın yakın zamanda belirttiği üzere, transfer çalışmalarımızı büyük bir özenle ve dikkatle, gizlilik içinde yürütüyoruz.
Kamoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

Deniz Atalay
As Başkan ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla