Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 19:21   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş 10 Numarasını Buldu !

Beşiktaş, Alman ekibi Mainz'ın 10 numarası Yunus Malli'yi gündemine aldı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın, Alman ekibi Mainz’ın 10 numarası Yunus Malli’yi gündeme aldığı öğrenildi.

Yeni sezonda orta sahasını oyun kurucu bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş’ın, Alman ekibi Mainz’ın 10 numarası Yunus Malli’yi gündeme aldığı öğrenildi. Transfer için Başkan Fikret Orman bizzat devreye girecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde, “Diego bizim ikinci tercihimiz. Bilic ve Önder Özen’in birleştiği bir isim var. İlk tercihimiz o. Girişimlere başlayacağız. Süreci bizzat ben yöneteceğim” demişti. Başkan Orman’ın dile getirdiği bu ismin Bundesliga ekiplerinden Mainz’ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Malli olduğu öğrenildi. Bu sezon 29 maçta 5 gol, 5 asistlik performansıyla mütevazı takımının ligi 7’nci sırada bitirmesine önemli katkı yapan Yunus, 10 numara mevkiinde forma giyiyor.

BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR

Futbol Direktörü Önder Özen’in geçtiğimiz hafta Mainz’la görüştüğü ve yönetimin satmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Özellikle teknik direktörü Hjulmand’ın, Yunus’un ayrılmasını kesinlikle istemediği belirtildi. Ancak, genç oyuncunun Beşiktaş’a gelmek istediği kaydedildi. Başkan Fikret Orman’ın devreye gireceği kaydedildi. 22 yaşındaki Yunus, 17 yaşından beri Almanya Milli Takımı’nın farklı yaş gruplarında forma giydi ve 4 gole imza attı.

Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla