Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2014, 08:18   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rakitic İçin Biliç Devrede !

Sevilla'nın Hırvat yıldızı İvan Rakitic için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ta, devreye Slaven Bilic girdi. Eski öğrencisiyle bir görüşme yapan Bilic'in, "Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimiz için bize katıl" diyerek 26 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Gelecek sezon Vodafone Arena'ya hem ligde hem de Avrupa'da ses getirecek bir kadroyla çıkmak isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda Sevilla'nın Hırvat yıldızı İvan Rakitic için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman'ın, "Rakiplerimizi ezecek 3 yıldız alacağız" açıklamasının ardından rotasını 26 yaşındaki başarılı orta alan oyuncusuna çeviren Siyah-Beyazlılar'ın, bu transfer konusunda Slaven Bilic'ten yardım aldığı bildirildi. Sevilla formasıyla bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde kupa kaldıran takım kaptanı Rakitic'in, Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde hocası olan Bilic tarafından Kartal'a davet edildiği öğrenildi.

‘Sana İhtiyacımız Var’

Yıldız oyuncuya Beşiktaş'ın gelecek sezondaki hedeflerinden bahseden Bilic'in, "Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayacak bir takım kuruyoruz. Senin gibi kaliteli isimlere ihtiyacım var. Ön eleme turunu geçmemiz halinde Avrupa'nın en elit takımlarına karşı, bir numaralı turnuvada yer alacağız. Bu senin için de büyük bir fırsat. Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimiz için bize katıl" diyerek Rakitic'i ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Kulübü Devler Ligi'ne Gidemiyor

Hırvat yıldız İvan Rakitic'in takımı Sevilla’nın, La Liga'da sezonu 63 puanla 5'inci sırada kapatarak UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme turundan katılacak olması, oyuncunun kafasını karıştırıyor. Kulübünde mutlu olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalleri kuran Rakitic'in, yıllık ücret anlamında tatmin edici bir teklif gelmesi halinde Beşiktaş'a transfer olabileceği iddia ediliyor.

Takımının Sivrilen İsmi

UEFA Avrupa Ligi'nde zirveye uzanan Sevilla'nın en dikkat çeken ismi konumunda bulunan Rakitic, hızı ve duran toplardaki etkinliğiyle tanınıyor. Bu sezon takımıyla 51 maçta sahaya çıkan Hırvat yıldız, 15 gol ve 18 asist yaparak kalitesini ortaya koymuştu.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla