Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2014, 07:47   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demba Ba Resti Çekti !

Chelsea'nin menaceri Mourinho, Beşiktaş'ın hedefindeki Demba Ba'yı takımda tutmak istediğini söyledi. Senegalli yıldız ise hocasına, "Kalırım ama kulübede oturacaksam işler değişir" yanıtını verdi!

Gelecek sezonda yeni mabedi Vodafone Arena'ya ses getirecek bir kadroyla çıkmanın planını yapan Beşiktaş'a, transfer hedefleri arasında ilk sırada bulunan Chelsea'li golcü Demba Ba'dan güzel haber geldi. Geçen sezon takımında Samuel Eto'o ve Fernando Torres'in ardından üçüncü forvet konumunda kalan Senegalli futbolcunun, Maviler'in Portekizli menaceri Jose Mourinho'yla özel bir görüşme yaptığı ve resti çektiği öğrenildi. Chelsea'nin Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Diego Costa'yla ilgilendiği yönündeki haberlerin ardından Mou'ya kendisi hakkında yeni sezondaki planlarını soran Demba Ba, görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Mourinho, gelecek sezonda da benimle çalışmak istiyor. Ama ben de kulübede oturmak istemiyorum. Chelsea'de kalırım ama kulübede oturacaksam işler değişir" ifadelerini kullandı.

Başkan yarın Londra'ya gidiyor Dış transfer konusunda çalışmaları bizzat yürüten Başkan Fikret Orman’ın, Demba Ba konusuna nokta koymak için yarın Londra'ya gideceği öğrenildi. Burada Chelsea'nin Ceo'su Ron Gourlay'la görüşecek olan Orman'ın, Senegalli yıldız için kulübüyle pazarlık masasına oturacağı açıklandı. Maviler'le 1 yıllık daha kontratı bulunan 29 yaşındaki golcü için yüksek bir bonservis bedeli istenilmesi halinde Orman'ın, kiralama formülünü devreye sokacağı bildirildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla