Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2014, 11:42   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Onu Kaçırmamalıyız !

Teknik direktör Slaven Bilic ve futbol direktörü Önder Özen, Milan'da kiralık oynayan ama bonservisi İnter'de olan 30 yaşındaki Arjantinli stoper Matias Silvestre için "Onu kaçırmamalıyız" raporu verdi, yönetim harekete geçti.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Bilic'in, "Bana öncelikle kaliteli bir stoper gerekli" demesinin ardından rotasını bu mevkiye çevirdi. Siyah-beyazlıların son gözdesi Matias Silvestre oldu.

Daha önce Fatih Terim'in G.Saray'a aldırmak istediği, fakat İnter'in talep ettiği yüksek bonservis nedeniyle vazgeçilen Silvestre için siyah-beyazlılardın scout ekibinin hazırladığı rapor, Önder Özen ve Slaven Bilic'i oldukça etkiledi.

Hazırlanan raporu dikkatle inceleyen Bilic Özen ikilisinin de yönetime "Onu kaçırmamalıyız, hemen işini bitirelim" istediğinde bulundukları öğrenildi. Fiziksel olarak güçlü, hızlı bir defans oyuncusu olarak tanımlanan Silvestre'nin, geriden çok iyi oyun kurucu özelliğinin bulunması kendisi için artı oldu.

Kafa Toplarında Etkili

Taktik açıdan yetenekli, defansif ve ofansif kafa toplarında etkili olduğu belirtilen Silvestre'nin ayrıca, daha önce ön libero oynadıktan sonra Boca Juniors'tan eski hocası Bianchi tarafından stopere devşirilmesinin de özelliklerini artırdığı belirtildi.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla