Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2014, 16:06   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hunt da Kaçtı !

Diego Ribas'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Aaron Hunt'ı da elinden kaçırdı.

Kartal transferde bir kötü haber daha... Bu sene transferde az para ile çok iş yapmak isteyen Beşiktaş, bir süredir Werder Bremen'le sözleşmesi sona erdiği için boşa çıkan Alman yıldız Aaron Hunt'ı takıma kazandırmak istiyordu.

Ancak Beşiktaş'tan başka talipleri de olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, tercihini Bundesliga'da kalmaktan yana kullandı. Devre arasında Chelsea'den Kevin de Bruyne'ü transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Wolfsburg, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Aaron Hunt ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Orta saha ve forvetin her alanında oynayabilme özelliğiyle tam bir görevi adamı olan Hunt, Bundesliga'da çıktığı 215 maçta rakip ağları 46 kez havalandırmayı başardı.

Türk Statüsünde Oynayabilirdi

Alman yıldız, transfer edilmesi halinde ülkemizde 16 Haziran tarihinden itibaren yerli statüsünde oynayabilecekti. Almanya’da 16 Haziran 2011 yılında Semra Polatgil isimli bir Türk vatandaşıyla evlenen deneyimli orta alan oyuncusunun, bu yaz eşiyle 3 yıllık birlikteliğini dolduracağı için Türkiye’deki kurallara göre bu tarihten itibaren yerli bir isim olarak Beşiktaş’ta forma giyebilecekti.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla