Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2014, 07:38   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Savunmaya İlaç Moledo !

Önder Özen'in Güney Amerika seferinin sırrı ortaya çıktı. Hedefteki ilk isim Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'in 26 yaşındaki savunmacısı. Bir sonraki amaç ise Ramon Motta'nın bonservisini almak.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in Güney Amerika seferinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özen'in öncelik verdiği ilk bölge savunma. Deneyimli futbol adamı, sezonu Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'de geçiren savunma oyuncusu Rodrigo Moledo'nun transferini bitirmeye çalışacak. 26 yaşındaki defans oyuncusu ve menaceri ile görüşecek olan Özen, ikiliyi Türkiye macerası için ikna etmeye çalışacak. Metalist'le 2018'e kadar sözleşmesi olan Moledo'nun, Ukrayna'daki kriz nedeniyle sıkıntılı günler geçirmesi, Kartal'ın elini güçlendiren bir faktör. Özen futbolcudan olumlu yanıt aldığı takdirde Ukrayna ekibi ile bonservis pazarlıkları başlayacak. Metalist'in geçtiğimiz sezon başında Internacional'e 5 milyon Euro ödeyerek aldığı oyuncunun 3.5-4 milyon Euro civarında bir bedelle bonservisinin alınması planlanıyor.

Başka İsimler de Var

Özen'in mesaisi Moledo transferiyle sınırlı değil. Siyah- Beyazlı idareci, geçtiğimiz sezon kiralanan ve performansından memnun kalınan Ramon Motta'nın bonservisi için de Corinthians'la masaya oturacak. Özen, sezon içerisinde belirlediği yıldızlar ve kulüpleriyle de temas kuracak. Bir hafta boyunca Güney Amerika'da kalacak olan Özen, Türkiye'ye döner dönmez yaptığı görüşmelerle ilgili başkan Fikret Orman'a rapor verecek.

RODRIGO MOLEDO KİMDİR?

Kulübü: Metalist Kharkiv
Doğum tarihi: 27 Ekim 1987
Doğum yeri: Rio de Janeiro/Brezilya
Yaşı: 26
Boyu: 1.88 m
Uyruğu: Brezilya
Mevki: Stoper

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla