Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2014, 07:42   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte Bilic’in Prensleri

Slaven Bilic, Başkan Fikret Orman'la yaptığı toplantıda gelecek sezonda da Jones ve Atiba'yla yola devam etmek istediğini söyledi. Hırvat teknik adamın, takımın yerli isimleri Veli Kavlak ve Olcay Şahan'a da övgüler yağdırdığı bildirildi.

Siyah-Beyazlılar'ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, sezonun geride kalmasının ardından yönetimle bir araya geldi. Yeni sezon öncesinde birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan Kara Kartal'da, Başkan Fikret Orman'la ülkesi Hırvatistan'a gitmeden önce görüşen Bilic'in, takımda tutulmasını istediği isimleri belirtti. İlk olarak Veli Kavlak'ın performansından çok memnun kaldığını söyleyen Hırvat çalıştırıcının, "Veli Kavlak takımın en önemli oyuncularından birisi. Hem top kapabiliyor hem de pas atabiliyor. Tam anlamıyla bir görev adamı ve bizim için çok önemli bir futbolcu. Yeni sezonda da takımın en önemli yıldızlarından biri olacak" dediği öğrenildi.

'Jones Takımda Tutulmalı'

Ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'ten kiralanan ABD'li yıldız Jermaine Jones'u da öven Bilic'in, 32 yaşındaki futbolcunun bonservisini alınmasını istediği bildirildi. Deneyimli futbolcu için Başkan Orman'dan istekte bulunan 45 yaşındaki teknik adamın, "Jones kiralık olmasına rağmen takımı çok iyi benimsedi. Gerçek bir profesyonel. Dany'nin yerine onu stoperde oynatmak zorunda kaldım ama sesini bile çıkarmadı ve görevini en iyi şekilde yaptı" diyerek tecrübeli oyuncunun yeni sezonda da kadroda tutulmasını istediği ifade edildi.

'Atiba Harika Bir Oyuncu'

Geçen sezon birçok maçta ortaya koyduğu başarılı performansla takımın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Kanadalı futbolcu Atiba'yı da onure eden Bilic'in, "Atiba harika bir futbolcu. Çok yönlü olması bizim için çok
önemliydi. Sakatlıkları olan ve formsuzluğu süren isimlerin çokluğu nedeniyle birçok mevkide oynadı. Takımda kalması bize büyük yarar sağlayacaktır" dediği öğrenildi. Öte yandan Fikret Orman'la yaptığı toplantıda geçen sezon Beşiktaş'ın ligdeki 34 maçında da forma giyen Olcay Şahan'dan da bahseden Bilic'in, "Olcay, hemen hemen her maçta sağlıklı kaldı. Her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı ve umarım yeni sezonda da bu böyle olur" diyerek oyuncusunu övdüğü bildirildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla