Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2014, 07:43   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Başkan Bitecek Diyor Ama ...

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, camianın keyfini kaçıracak sözler söyledi: "Stadımızın ağustos ayında bitmeyeceğini söyleyebilirim!"

Beşiktaşlılar'ın dört gözle bitmesini beklediği Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmeyeceği ortaya çıktı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi dün İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Florya Yerleşkesi'nde düzenlenen panelde, camianın keyfini kaçıracak açıklamayı yaptı. Çebi, "Stadımızın ağustos ayında bitmeyeceğini söyleyebilirim. Bu problem özellikle Beşiktaş'a ve Dolmabahçe'ye yakışır bir çatı yapma isteğimizden kaynaklandı. Bu çatı maalesef bizim projemizi 6, 7, 8 ay uzatabilir. Ancak başkanımız, 'Biz burayı Ağustos'ta bitireceğiz' diyorsa, tartışmamıza gerek yoktur. Bizim görevimiz bu stadı Ağustos'ta bitirmek için mücadele etmektir" dedi. Galatasaray'dan kiralanan ve performansı çok tartışılan Dany'yi ağır bir dille eleştiren Çebi, "Dany haddini aşmıştır. 1-2 ay alacağını alamayan bir futbolcunun 'antrenmana çıkmıyorum' demesi sonucu gereği yapılmıştır" ifadesini kullandı.

Drogba'ya Eleştiri

Yıldız oyuncuların idaresinin zor olduğunu da söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Fernandes güzel oynuyordu ama birden bire pilli bebek gibi durmaya başladı" dedikten sonra, Didier Drogba için de, "Galatasaray'da yarattığı problemleri görememişsiniz" diyerek öğrencilere seslendi. Çebi ayrıca Beşiktaş'taki yöneticilik döneminde çok acı çektiğini ancak görevi bırakıp gitmediğini de sözlerine ekledi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla