Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2014, 12:22   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Özen'in Klavuzu Onuk !

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen'in transferdeki kılavuzu Gençlerbirliği'nin eski sportif direktörü Cem Onuk oldu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen'e sürpriz bir ismin destek verdiği ortaya çıktı.

Gönüllü olarak çeşitli ülkelerde bulunan scoutlar ile çalışan Özen, son olarak Gençlerbirliği'nde görev yapan Cem Onuk ile de bir işbirliği içerisine girdi.Siyah-beyazlı takıma yapılacak olan transferler konusunda Özen'e yardım eden Onuk, özellikle Güney Amerika pazarında Özen'in eli kolu olacak.

ÖZEN'İN KILAVUZU ONUK

Cem Onuk'un yanı sıra Semih Usta'dan da destek alan sportif direktör Önder Özen öncelikli olarak Ramon Motto'nun transferinin tamamlanması için büyük bir çaba harcıyor.

Motta'nın bonservisinin Corintihans'tan alınması için direkt olarak görüşmeler yapan Semih Usta, 2.5 milyon avroluk bonservis bedelini düşürmek için çaba harcıyor. Corintihans'ın 2.5 milyon avroluk bonservis bedelinde diretmesi durumunda Usta, kiralık opsiyonunu yeniden devreye sokacak.

FRANCO VE ATIBA KESİN KALIYOR

Fernandes, Almeida ve Escude'nin ardından kadrosunda yer alan Jones ve Holosko ile de yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Atiba ve Pedro Franco'yu da kesin olarak kadrosuna tutacak.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla