Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2014, 01:16   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Messi : '' Maradona'yı Kıskanıyorum ! ''

Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Diego Maradona'yı kıskandığını açıkladı.

Arjantin ve Barcelona'nın 4 Ballon D'Or ödüllü süper yıldızı Lionel Messi, Maradona Pele ve Beckenbauer'i Milli Takım başarılarından dolayı kıskandığını açıkladı.

ESPN'e yaptığı açıklamada Messi "Pele Beckenbauer ve Maradona'yı kıskanıyorum, ancak bu tatlı bir kıskançlık denilebilir. Dünya Kupası kazanmış oldukları için onların yerinde olmayı isterdim. Amacım bu efsane oyuncuları geçmek değil, Milli Takım formasıyla bu prestijli kupayı kazanmak. Onlara ne kadar sorsam da Dünya Kupası kazanmanın nasıl bir mutluluk olduğunu açıklayamazlar. 2006 ve 2010'dan bu yana kendimi geliştirdim, birçok iyi ve kötü şey yaşadım. Bu beni hem kişisel hem de profesyonel anlamda geliştirdi." dedi.

Dünyanın en iyi oyuncusunun kim olduğunun sorulması üzerine Messi "Çocukluğumdan beri futbol oynamaktan büyük keyif alıyorum. Hala sahaya bu keyfi almak için çıkıyorum. Bunu hep söylerim, eğer bir gün futbol oynamaktan keyif almazsam o zaman bırakırım. Futbol oynamayı çok sevdiğim için oynuyorum, başka bişey de düşünmüyorum. Bana göre birçok harika futbolcu var. Neymar, Iniesta, Xavi, Cristiano Ronaldo, Ribery, Robben.. Birçok iyi oyuncu sayabilirim. Kimin en iyi olduğuna izleyenler karar vermeli." şeklinde konuştu.

26 yaşındaki Lionel Messi Barcelona'yla bu sezon kupa kazanamadı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla