Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2014, 15:25   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Oğuzhan : Hedef Şampiyonluk !

Siyah-Beyazlılar'ın orta sahadaki genç yeteneği Oğuzhan Özyakup, “İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Kariyerimde Avrupa'da oynama hedefim var ama, öncelikle Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım’la ABD’de kampta bulunan Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, sezonu değerlendirdi. Oğuzhan, “Sezonun son birkaç haftası çok zor geçti. Sezona iyi başladık, 4’te 4 yaptık. Daha sonra Galatasaray’la
olan olaylı maç vardı. 4-5 maçı taraftarsız oynadık. Kendi stadımız da yoktu. Ama tabii ki bunlar bir neden değil. Biz elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Son 4-5 haftaya kadar her şey de bizim elimizdeydi.

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak için bize büyük darbeyi vuran Konya maçı oldu. 1-0 öndeydik, son dakikalarda yediğimiz golle berabere kaldığımız ve 2’inciliği elimizden verdiğimiz bir maçtı. Devler Ligi’ne kalmak için Play-Off oynayacağız. Hedefimiz ilk öncelikle gruplara kalmak” yorumunu yaptı. ‘Bilic’le aramız çok iyi’ Avrupa’da oynama hedefinin her zaman olduğunu belirten 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Bu yıl mesela Arda abi bizi Atletico Madrid formasıyla en iyi şekilde temsil etti. Benim de öyle hedeflerim var ama ilk önce Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak istiyorum. Ondan sonra Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynamak isterim. Ama öncelikle Beşiktaş’ta büyük işler başarmak” dedi. Oğuzhan, teknik direktörleri Slaven Bilic için de, “Hocamızla aramız çok iyi. Saha içinde sert olduğu zamanlar vardır ama bize arkadaş gibi davranır” dedi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla