Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2014, 23:10   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kimler Gidecek?

Beşiktaş'ta alınan karar sonrasında sezonun yarısında takımdan ayrı olarak çalışmak zorunda kalan Gökhan Süzen bu sürede çalışmayı hiç bırakmadığını belirterek, "Koca bir sezonu maç oynamadan geçirince antrenmanlara ağırlık verdim.Kısa bir tatilin ardından çalışmalara yeniden başladım. Tek sıkıntım maç eksiği, bunun dışında bir eksiğim yok" dedi.

"HANGİ OYUNCULARIN GÖNDERİLECEĞİNE HENÜZ KARAR VERMEDİK"

Gökhan, "Menajerim, başkan Fikret Orman'la görüştü. Bir belirsizlik var. Henüz karar vermediklerini söyledi. Net olarak gönderilecek ve kampa katılacak oyuncular konusunda belirsizlik var. Ama profesyonel düşünmek gerekir. Menajerim görüştüğü takımlar var. Neden kadro dışı kaldığımı dahi bilmiyorum. Bu belirsizliği çok fazla yaşadım. Ben her türlü önlemi almak zorundayım. Diğer seçenekleri de düşünüyorum; ama Beşiktaş'la kampa gidecekmiş gibi kendimi hazırlıyorum. İstanbul Başakşehirspor da benim bir seçeneğim. Orada 6 yılım geçti. Bunun dışında 3-4 kulüp benimle ilgileniyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'A VEREBİLECEĞİM DAHA ÇOK ŞEY VAR

Genç futbolcu, "Beşiktaş'a daha verebileceğim çok şey var. Belediyespor'da milli takıma seçildiğim dönemde 27-28 maç sol önde oynamıştım. Daha çok önde oynamayı seven bir oyuncuyum. Beni tanıyan insanlar, teknik adamlar da bunu söylüyor. Belediyespor'da forvet dahil 6 değişik mevkii de oynadım; ama en iyi performansım sol önde oynadığım zamanlarda ortaya çıktı. Ama bana geride, sol bek olarak görev verildi. Ama artık kimler bilmiyorum, beni sevmeyenler vardı sanırım. Basının içerisinde bazıları çok fazla kulübün içerisindeler ve çok fazla spekülasyon çıkıyor. Beşiktaş'ta bu çok fazla yaşanıyor maalesef. Bu kulüpte çok ciddi sorunlara neden oluyor" ifadelerini kullandı.

Radyospor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla