Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2014, 07:40   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Çalışıyor

Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçme noktasına gelen Beşiktaş, rotasını bonservisi elinde bulunan Bafetimbi Gomis'e çevirdi. Orta alan için de Önder Özen'in raporuna göre hareket eden Kartal, Botafogo'lu Nicolas Lodeiro'yu tekrar listesine aldı.

Gelecek sezonda hem ligde hem de Avrupa’da başarı getirecek bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu doğrultudaki rotasını belirledi. Bu sezon transfere 11 milyon Euro’luk (32 milyon TL) bütçe ayıran Siyah-Beyazlılar’ın, ilk hedefi konumunda bulunan Chelsea’nin Senegalli yıldızı Demba Ba’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği ve gözünü bonservisi elinde bulunan Bafetimbi Gomis’e çevirdiği kaydedildi. 5 yıllık Lyon macerası bu sezon sona eren ve boşa çıkan 28 yaşındaki futbolcu için temaslarını sürdüren Kara Kartal’ın, oyuncunun menaceriylepazarlıklara başladığı bildirildi. İngiltere
Premier Lig ekibi Queens Park Rangers’ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu deneyimli futbolcunun, Kartal’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alma durumunun bulunmasından dolayı Beşiktaş’a gelebileceği ifade edildi.

İbre Lodeiro’ya döndü

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kiralık olarak ilgilendiği ancak renklerine bağlayamadığı Botafogo’lu Nicolas Lodeiro’nun, tekrar Kara Kartal’ın gündemine girdiği öğrenildi. Brezilya’ya oyuncu izlemek için giden Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, 25 yaşındaki deneyimli orta alan futbolcusunu, Başkan Fikret Orman’a önerdiği ve Siyah-Beyazlılar’ın bu ismi bonservisiyle almak için temaslara başlayacağı açıklandı. Bir diğer Güney Amerika temsilcisi Corinthians’ın da transfer listesinde bulunan Uruguaylı futbolcunun, kararını Dünya Kupası’nın ardından vereceği bildirildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla