Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2014, 23:28   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hedefteki Adam Özen !

Ahmet Nur Çebi, üstü kapalı Önder Özen'i eleştirdi. 2. Başkan, “Özen'in, başkana ricası sebebiyle Fernandes'i sezon başında satmadık. Dany'yi ise devre arasında kesinlikle takıma almamalıydık” diye konuştu.

Beşiktaş 2. Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor’da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, Futbol Direktörü Önder Özen’in, Manuel Fernandes’in sezon başında başka bir takıma gitmesini engellediğini vurguladı. Siyah-Beyazlılar’ın 2. Başkanı, “Fernandes’i keşke geçen sezon başında satsaydık. Önder Özen, Slaven Bilic’in Fernandes’in takımda kalmasını istediğini benim de bulunduğum bir ortamda Fikret Orman’a söyledi, o da kalmasına karar verdi. Düşününce keşke başkana baskı yapıp, Fernandes’i sattırsaydım diye düşünüyorum” dedi. Yine Özen’in istediği Dany’nin, devre arasında Galatasaray’dan alınmasıyla ilgili Çebi, “Dany transferinde hata yaptık diyebilirim. Devre arasında bu oyuncuyu kesinlikle takıma almamalıydık” yorumunu yaptı.

‘Ronaldinho için bizzat çalıştım...’

3’ü yabancı 2’si yerli 5 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını ifade eden Çebi, “10 milyon Euro bütçemiz var. Bu rakamı birkaç milyon artırabiliriz. Teknik ekip bu sene çok iyi değildi ama, gelecek sezon çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Ronaldinho transferi için bizzat çalıştım. 2 milyonu sponsordan olmak kaydıyla 4.5 milyon Euro’ya kadar çıktık ama, transfer gerçekleşmedi. Taraftarlarımızdan gelecek sezon da destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla