Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2014, 07:53   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Taraftarına Büyük Jest !

İnönü Stadı’nın yıkılmasıyla yuvasız kalan Kartal, geçen sezon kombine alan 8 bin 500 taraftarıyla onların birer misafirini unutmayacak.

Yeni sezonun başlangıcına yetişmeyeceği kesinleşen Vodafone Arena için alternatifler üretmek adına çalışan Beşiktaş, geçen sezon bu zorlu dönemde kombine kart alan taraftarına büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

Kendi sahasında görünen karşılaşmalarını önce Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk Olimpiyat statlarında oynayan Beşiktaş, sadece 8 bin 500 civarında bir kombine kart satabilmişti. İkitelli’deki Atatürk Olimpiyat Stadı’na taraftar çekebilmek için “Bir kombineye bir bedava” kampanyası yapan ve tribünleri doldurabilmek için uğraş veren Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda kendisine bağlı kalan bu taraftarına kombineyi “bedelsiz” olarak dağıtmanın düşüncesine girdi.

Başkan Fikret Orman tarafından söz verilen stadın yetişmemesi nedeniyle taraftarının gönlünü almaya hazırlanan siyah-beyazlılar, bu şekilde yeniden seyirci bulmaya çalışacak.

İNÖNÜ ETKİLEMEDİ

Vodafone Arena’nın bitimine kadar, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacakmış gibi hareket eden Beşiktaş Yönetimi, alternatif statlar konusunda da arayışlarını sürdürüyor. Başakşehir Stadı için olumsuz yanıt alan siyah-beyazlıların Gebze’deki stadı bile düşünebileceği dile getirildi.

Sezonu 3. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne ön elemelerden katılacak Beşiktaş, İnönü Stadı’ndaki inşaat nedeniyle evinden ayrı geçirdiği sezonda ilginç bir istatistik tutturdu. Sezonu 62 puanla tamamlayan siyah-beyazlılar, 2009-10 sezonundan beri en iyi puanı 2013-14 sezonunda yakaladı.

Özellikle iç saha puan durumunda daha başarılı bir rakama ulaşan Kartal, 36 puan toplayarak yine 2009-10 sezonundan sonraki en iyi ortalamasını yakaladı. Son 10 sezonun geneline bakıldığında da en iyi 5. puan ortalamasını tutturan Beşiktaş, eleştirilerin aksine Olimpiyat ve Recep Tayyip Erdoğan statlarında oynadığı 17 maçta sıkıntı yaşamadı.

Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla