Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2014, 07:55   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Süper Çocuk !

River Plate’in 1993 doğumlu yeteneği için gaza basıldı. İleride 2-3 kat fazlasına satılabilecek potansiyeldeki genç futbolcu için 4-5 milyon euro bütçe ayrıldı.

AMK’YA verdiği röportajda, “Alacağımız 3 oyuncudan biri tanınan, diğer ikisi ise ileride tanınacak ve büyük işler yapacak futbolcular” demişti Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen… İşte, Özen’in ‘İleride çok tanınacak’ dediği isimlerden ilki belli oldu. Bu futbolcunun Arjantin’in ekol takımı River Plate’in çok yönlü hücum oyuncusu Manuel Lanzini olduğu ortaya çıktı.

RIVER ÇOK İSTİYOR AMA…

Beşiktaş hem oyuncunun menajeri hem de Arjantin kulübü ile temaslarını sürdürüyor. Ancak yönetim, River Plate’in istediği bonservis bedeli yüksek buluyor. Pazarlıkların hızlanması için siyah-beyazlı yöneticilerin menajerleri araya soktuğu belirtiliyor. Siyah-beyazlı takım bu transferi 4-5 milyon euroya bitirmek istiyor. Lanzini’nin durumunun 2-3 gün içinde netleşmesi bekleniyor.

SAĞLAM’IN LİSTESİNDEYDİ

Asıl mevkisi forvet arkası olan ancak her iki kanatta da oynayabilen Lanzini, 1.70 boyunda ve 1993 doğumlu. Tangocu futbolcu bu sezon 41 maçta 5 gol attı 9 asist yaptı. Genç oyuncu, Arjantin U-20 Milli Takımı formasını da 5 kez giydi. Sağ ayağını etkili kullanan Manuel Lanzini’yi bir dönem Ertuğrul Sağlam da istemişti. Ancak Sağlam’ın transfer bütçesi futbolcuyu almaya yeterli olmamıştı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla