Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2014, 18:36   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Aranan Golcu Fred !

Forvet hattını tecrübeli bir yıldızla güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 30 yaşındaki başarılı oyuncunun transferine onay verdi. Nijeryalı Moses, Portekizli Varela, Fildişili Kalou ve Kamerunlu Aboubakar da alternatif isimler olarak belirlendi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, orta saha ve forvet hattını güçlendirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, Haziran ayı sonunda golcü transferini noktalamayı hedefliyor. Siyah-beyazlıların oluşturduğu golcü listesindeki oyuncuların önemli bir bölümü Dünya Kupası’nda mücadele ediyor.

Bu forvetlerin başında Brezilyalı Fred’in yer aldığı öğrenildi. Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, ülkesinde Fluminense forması giyen 30 yaşındaki Fred’i yakından tanıdığı ve bu transfere onay verdiği kaydedildi. Sambacının yanı sıra Nijerya Milli Takımı’nda oynayan Moses, Portekiz Milli Takımı’nda görev yapan Varela ve Fildişi Sahili’nin golcülerinden Kalou da listenin ön sıralarında bulunuyor.

Welbeck ve Remy

Tecrübeli bir forvetle anlaşmak isteyen, ancak genç yeteneklere de kapılarını açık tutan Beşiktaş’ta, İzleme Komitesi’nin dikkatini çeken bir ismin daha olduğu ifade edildi. Kamerun Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda olan Vincent Aboubakar’ın da siyah-beyazlılar tarafından yakından takip edildiği belirtildi. 22 yaşındaki Aboubakar geçen sezon Lorient forması altında Fransa Ligi’nde attığı 16 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu arada yeni golcüsünü Dünya Kupası’ndan bulmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi’ne, İngiltere Milli Takımı’nda oynayan Welbeck ile Fransa’da forma giyen Loic Remy ise menajerler tarafından önerildi. Tüm bu oyuncuları değerlendirmeye alan siyah-beyazlıların, Dünya Kupası bitmeden golcü transferini sonuçlandırmak istediği vurgulandı.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla