Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2014, 20:51   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 O'na Beşiktaş'ı Sordular !

Fulham'da forma giyen Yunan golcü Kostas Mitroglou'na Beşiktaş transferi soruldu...

Beşiktaş’ın transfer listesine zirveden giren Kostas Mitroglou, Yunanistan’ın Fildişi ile oynayacağı maç öncesinde basın toplantısına katılan isimler arasında yer aldı.Fulham’ın Yunan golcüsü kendisine yöneltilen transfer sorularına, “Şu an Dünya Kupası’ndayız. Buraya odaklanmak zorundayım. Burada çok büyük bir misyonumuz var. Bunun dışındaki hiçbir şey ile ilgilenmem doğru olmaz” yanıtını verdi.

Gazetecilerden birinin doğrudan Beşiktaş’ın adını kullanarak soru sormasının ardından yanıt şeklini değiştiren Mitroglou, soruyu es geçti ve sorunun üstelenmesine rağmen herhangi bir yanıt vermedi.

Fildişi Sahilleri’nin çok güçlü bir kadroya sahip olduğunun da altını çizen 26 yaşındaki gol makinesi, “Şimdi önümüzde bir final maçı var. Fildişi Sahilleri’nde Drogba, Toure ve Gervinho gibi çok önemli isimler var. Benim gol atmam önemli değil. Bizde golü kim atarsa atsın, yeter ki kazanalım ve Yunan halkını mutlu edelim” ifadelerini kullandı.

Mitroglou, bir önceki sezon 22 maçta 17 gol kaydetti. Yunan golcü, kariyerinde sadece 1 defa 20 gol barajına erişebildi.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla