Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2014, 21:01   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Konuyu Değiştirelim !

Bilic, dünkü idmanda bir muhabirin takımın güç kaybı yaşaması hakkında sorduğu soruya gülerek cevap verdi. Hırvat hoca, Beşiktaş'ın durumu yerine konuyu değiştirerek Dünya Kupası hakkındaki düşüncelerini paylaştı!

Yeni sezon hazırlıklarına dün start veren Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hugo Almeida, Ramon Motta, Gökhan Töre, Manuel Fernandes gibi isimlerin takımdan ayrılmasına rağmen yerine yenilerinin gelmemesi hakkında sorulan bir soruya gülümseyerek karşılık veren Hırvat hoca, bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Ligde geçen sezonun sonunda, “Elimdeki kadro şampiyonluk için yeterli değildi. Yeni sezonda yapılacak takviyelerle zirveyi zorlayabiliriz” açıklamasını yapan Bilic’in, yeni dönem öncesinde birçok isimle iplerin kopmasının ardından mutsuz olduğu öğrenildi. Beşiktaş yerine Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nı yorumlamayı tercih eden deneyimli teknik adam, ülkesi Hırvatistan’ın A Grubu’ndan çıkamamasının kendisini üzdüğünü söyledi. Bilic, “Her takım gibi biz de gruptan çıkmak isterdik ama olmadı. Genel performans olarak turnuvanın açılış maçında Brezilya’ya karşı iyi oynadık. Kamerun’a karşı da iyi oynayıp 4-0 kazandık. Ama Meksika’ya karşı 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda ettik” dedi.

‘Kosta Rika sürpriz yaptı’

Dünya Kupası’nda yaptığı önemli çıkışla dikkatleri çeken Kosta Rika’ya ayrı bir parantez açan Slaven Bilic, “Dünya şampiyonluğunu yaşamış İngiltere, İtalya ve Uruguay’ın bulunduğu grupta ilk iki maçını kazanıp büyük bir iş çıkardılar” diye konuştu. Öte yandan turnuvanın bir diğer ekibi Fransa’yı da öven Bilic, “Fransa iki maçta da oldukça iyi performans ortaya koyarak kazandı. Biz de sezonu açarken böyle bir turnuvayı izleyerek önemli dersler çıkartıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla