Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2014, 23:05   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Listede Yer Alan 2 İsim

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Lanzini ve Mitroglou'nun listelerinde olduğunu söylerken, devre arasında Perisic'i kiralamayı düşündüklerini ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, TRTSpor'da katıldığı canlı yayında transferle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Bilic, Wolfsburg'da oynayan Ivan Perisic'i devre arasında istediklerini söylerken, "Devre arası transfer döneminde Perisic'i kiralık olarak getirmeye çok yakındık ancak olmadı. Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler." dedi.

"JONES'A KAPI KAPANMADI"

Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynayan Jones'a kapıyı kapatmadıklarını belirten Hırvat teknik adam, "Jermaine Jones iyi bir performans gösterdi. İyi bir profesyonel, iyi bir Dünya Kupası oynuyor. Bir opsiyonumuz vardı, hala bir opsiyonumuz olabilir. Daha bir karar verilmedi." ifadelerini kullandı.

LİSTEDE YER ALAN 2 İSİM

Lanzini ve Mitroglou'nun listelerinde olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Kapalı kapılar ardında neler konuştuğumuzu tabii ki söylemeyeceğim. Ancak Lanzini ve Mitroglou listemizde olan oyuncular ve Beşiktaş'a faydası olacağını düşündüğümüz isimler." diye konuştu.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla