Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2014, 07:53   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İtalya'dan Beşiktaş'a Üçlü

Serie A’nın üç önemli ismi Beşiktaş’a yakıştırıldı. Çizme basınına göre Genoa’nın golcüsü Gilardino, Napoli’nin yıldızı Pandev ve İnter’in stoperi Silvestre, siyah-beyazlılarla görüşüyor.

Çizme medyasına göre Beşiktaş, Serie A’ya göz dikti. Birçok farklı haber kaynağı ve önemli internet portalları, üç yıldız futbolcuyu siyah-beyazlılara yazdı.

Genoa’nın dünyaca ünlü santrforu Alberto Gilardino, Napoli’nin çok yönlü hücum oyuncusu Goran Pandev ve bonservisi İnter’de olan tecrübeli savunmacı Matias Silvestre, Beşiktaş ile adı anılan isimler olarak öne çıktı.

GILARDINHO PAHALI

Yapılan haberlere göre Genoa, Gilardino için 7 milyon euro istiyor. 32 yaşındaki golcüye Çin’in önemli takımı Guangzhou Evergrande ve ABD’den ciddi teklifler var. Napoli de 30’luk yıldız Pandev için kapıyı 5 milyon eurodan açıyor. Ancak Makedon futbolcu İtalya’dan ayrılmaya çok da sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz sezonu Milan’da geçiren Silvestre ise Beşiktaş’a gelmeye hazır. Fakat Milan’ın futbolcuyu 1 yıl daha kiralamak için çalışmalar yaptığı biliniyor.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla