Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2014, 16:14   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Töre'n Adımı !

Olcan’ın G.Saray’a gitmesinin ardından yerli transferi konusunda sıkıntıya düşen Beşiktaş’a sinyali Gökhan Töre yaktı. Milli yıldız, İnstagram hesabından “Yeni statta oynamak bambaşka olur” dedi.

Beşiktaş’ta transfer yabancı üzerine kilitlenmiş durumda. Mitroglou ve Kalou isimleri üzerinde duran yönetim, bir yandan da 5+3 kuralı doğrultusunda yerli kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Bu yüzden uzun süre Olcan Adın’a yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun G.Saray’a transfer olmasıyla alternatiflere yönelmişti.

İşte bu noktada sinyal Gökhan Töre’den geldi. Geçen sezon SiyahBeyazlı formayı giyen genç yıldız, İnstagram hesabından Beşiktaş’a olan özlemini dile getirdi.

Siyah-Beyazlı formayla çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Gökhan Töre, “Büyük Beşiktaş taraftarına” başlığıyla yazdığı mesajda, “Yeni sezonda yeni statta oynamak bambaşka bir duygu olur biliyorum. Fakat bunun için bonservisimin Rubin Kazan’dan alınması gerekir’’ ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi geçen sezon Rubin Kazan’dan 1 yıllığına kiralanan Gökhan için 7.5 milyon Euro’luk bonservis opsiyonu belirlenmiş ancak bu rakamı çok yüksek bulan Beşiktaş görüşmeleri askıya almıştı.

Futbol Genel Direktörü Önder Özen de, her fırsatta Gökhan’ın kalitesine olan inancını dile getirirken, kurşunlanma olayıyla gündeme gelen oyuncuya sahip çıkmış ve “Gökhan’ı Beşiktaş’ta görmek istiyoruz. Bu transfer gerçekleşmezse sebep sadece rakamlar olur” yorumunu yapmıştı.

HTSPOR
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla