Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2014, 12:07   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Çifte Kupa Gelecek !

Kara Kartal'ın genç yıldızı, hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek çıtayı en yükseğe koydu:

Beşiktaş’ın başarılı ismi Oğuzhan Özyakup, Almanya kampında FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. 2015’e damga vuracaklarını söyleyen 21 yaşındaki yıldız, “Yeni sezonda içeride çifte kupa kaldıracağız. Avrupa’da da büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Kara Kartal’da geçen sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla takımın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Oğuzhan Özyakup, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın Almanya kampında, takımdaki hedeflerinden özel yaşamına kadar birçok konuda muhabirimiz Orhan Yıldırım’ın sorularına cevap veren Oğuzhan, yeni sezonda Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda çıtayı en yükseğe koydu.

21 yaşındaki futbolcu, “Kız arkadaşım yok. Olur inşallah. Bundan dolayı aklımda sadece Beşiktaş var. Siyah-Beyazlı formayla şampiyonluklar ve kupalar kazanmak için sabırsızlanıyorum. Umarım yeni sezonda içeride çifte kupa kaldıracağız. Avrupa’da da büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

‘Başarıya aç bir takımız’

Yeni sezon öncesinde Gökhan Töre, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’in takımdan ayrılmasının kendileri için önemli birer kayıp olduğunu kabul eden başarılı orta alan bu isimlerin yerini doldurabilecek futbolculara sahip olduklarını söyledi. Oğuzhan, “Takımımızda başarıya aç oyuncu çok. Mesela Gökhan gidince Kerim Frei’ye şans doğdu. Yıldız oyuncu eksiğini takım ruhunu ortaya koyarak kapatabiliriz. Bu çok önemli ve bizde de bu ruh var. En önemli özelliğimiz bu” ifadelerini kullandı.

‘İlk tercihim 10 numara’

Futbol hayatına başladığı Hollanda Ligi ekibi Alkmaar’da 10 numara pozisyonunda forma giydiğini belirten Oğuzhan, Arsenal’e geçtiğinde İngiliz temsilcisinde 8 numara gibi oynadığını söyledi. Siyah-Beyazlılar’da da geçen sezonun büyük bölümünde oynamak istediği 10 numara bölgesinde forma giydiğini açıklayan genç futbolcu, “Fernandes sakatlanınca sevdiğim bölgeye geçtim. Bu da başarımda etkili oldu. Böylece 4 gol atıp, eskiye göre daha fazla da asist yaptım. İstatistiklerim olumlu yönde gelişti. Fernandes’ten daha verimli olup olamadığım konusunu size bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Yeni sözleşme gurur verici’

Kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatmasının kendisini daha fazla motive ettiğini söyleyen Oğuzhan, “Başkanımız ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Sözleşmemin uzatılması gurur verici. Artık gerisi bana kalmış. Çok çalışıp bana olan güveni boşa çıkartmayacağım” dedi. Öte yandan kariyer planlarından da bahseden başarılı orta alan, “Önce burada şampiyonluklar yaşayıp ardından Avrupa’ya gidip Arda abi gibi ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

‘Fenerbahçe maçında yıkıldım’

Süper Lig’de geçen sezonda Fenerbahçe’yle Şükrü Saracoğlu’nda oynadıkları maçı unutamadığını söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, “Geçen sezon yıkıldığım maç Fenerbahçe deplasmanı oldu. Devreyi 10 kişi karşısında 3-2 önde kapattık. Artık kazanırız diye düşündük. Necip atıldı, maç da berabere bitti. Çok üzülmüştüm. Sonucuna en sevindiğim karşılaşma ise Kasımpaşa’nın tekrar maçıydı. Ceza yüzünden UEFA’ya gidememek de beni gerçekten çok üzmüştü” yorumunu yaptı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla