Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2014, 12:09   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sorunları Nani Çözer

Fanatik gazetesi Dış haberler editörü Çağrı Davran, taraftarın merakla beklediği süperstarı masaya yatırdı.

Portekizli yıldız, Manchester United’dan ayrılmak istiyor. Beşiktaş ise hem yıldız hem de kanat oyuncusu arıyor. Maddi konularda orta yol bulunursa, Siyah-Beyazlılar transferin en büyük bombasını patlatabilir.

Hugo Almeida, Manuel Fernandes ve Gökhan Töre gibi önemli yıldızlarını kaybeden Beşiktaş’a, yeni sezondaki şampiyonluk yarışında ve Devler Ligi’nde de gruplara kalma adına mutlaka bir ‘büyük oyuncu’ şart. Siyah-Beyazlı yönetimin de bu yönde çalışmaları olduğunu biliyoruz. Adayların başında da Manchester United’ın Portekizli kanat oyuncusu Nani geliyor. 27 yaşındaki futbolcu, tam da Kara Kartal’ın aradığı tipte bir isim. Almeida ve Fernandes’in yokluğunda takımın yıldızı, Gökhan’ın gidişi sonrasında da kanat için en iyi seçeneklerin başında geliyor. Teknik bir oyuncu olmasının yanı sıra pas özelliği olan ve frikik atabilen Nani, 2007’den beri Manchester United’ın formasını giyiyor. Yetenekleri üst düzeyde. Saha dışında da gerçek bir profesyonel. Her zaman gülen ve çevresine pozitif bir enerji yayan bir oyuncu.

Moyes Kafa Karıştırdı

Geçen sezon United’ın felaket bir sezon geçirmesinde büyük pay sahibi olan David Moyes, onunla yeni sözleşme yapılmasını istemişti. Yönetim, Nani ile 5 yıllık kontrat yaptı. Ama Moyes, Nani’ye yeterli şansı veremedi. Şimdi göreve Louis van Gaal gelecek. Hollandalı hocanın, Ashley Young ve Valencia gibi aynı pozisyondaki oyuncuların yanında ona şans vermeyeceği konuşuluyor. O da gitmek istiyor. Beşiktaş maddi konularda orta yolu bulursa, Nani’nin imza atmaması için hiçbir sebep yok.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla