Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2014, 12:13   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kara Kartal S.O.S Veriyor !

Santrfor, orta saha ve stopere takviye yapacak Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına 3 hafta kalmasına rağmen hala biten transfer yok.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak ön eleme maçına kısa süre kala hala transfer yapamayan Beşiktaş taraftarını bir korku sardı. En son futbol direktörü Önder Özen'in, 'Perşembe günü bir transfer bitecek' şeklindeki açıklamasının üzerinden neredeyse 1 hafta geçti ancak listedeki isimlerle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Santrfor, orta saha ve stopere takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılarda bu durum özellikle teknik heyette rahatsızlık yaratıyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak 3. ön eleme turuna 3 hafta kalmasına rağmen hala transfer yapılmaması üzerine teknik direktör Bilic'in yönetimine mesaj göndererek, "Yeni gelecek futbolcuların takıma adaptasyon sürecini düşünürsek her geçen gün aleyhimize işliyor" dediği öğrenildi.

TEK TRANSFER DE SAKATLANDI

Beşiktaş yönetimi, Mitroglou, Lanzini, Rolando, Kalou gibi isimlerle temas halinde. Devre arasında alınan Cenk Tosun kampta sakatlandı. Bu durum camia içinde ciddi endişe yaratıyor.

LANZİNİ

Arjantinli orta saha oyuncusu Lanzini için 4.5 milyon Euro üzerinden River Plate ile anlaşan Beşiktaş, daha sonra çıkarılan 850 bin Euro'luk vergi parasını ödemek istemiyor. İki taraf da görüşmelerde taviz vermeyince transfer tıkandı.

MİTROGLOU

Beşiktaş'ın uzun bir süredir peşinde olduğu Yunan golcü Kostas Mitroglou, İstanbul'a gelmeye hazır ancak kulübü Fulham, opsiyonlu kiralık formülüne sıcak bakmıyor. Transfer için pazarlıklar devam ediyor.

Sabah
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla