Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2014, 12:15   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Daha İyisini Yapabilirim !

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Kerim Frei, Almanya kampında BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Almanya kampındaki çalışmalardan kişişel hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalar yapan Kerim Frei’nin konuşmalarından satırbaşları şöyle:

“Gerçekten çok iyi bir kamp dönemi oldu. Bulunduğumuz konum gayet iyi. Kamp yaptığımız tesis gayet iyi bir yer. İlk birkaç gün haliyle biraz zordu. Başlangıç aşamasında ama yavaş yavaş tempomuzu bulmaya başladık. Dün ilk maçımızı oynadık ve 3-1 kazandık. İlk maçı kazanmak her zaman önemlidir ve ilk maçı kazanmak her zaman sizde iyi duygular yaratır. Çalışmalar gayet iyi devam ediyor ve gayet iyi koşullarda hazırlanıyoruz.”

DÖRT GÖZLE YENİ SEZONA BAKIYORUM

“Geçen sezon inişli çıkışlı dönemlerim oldu. Benim için oldukça önemli bir deneyimdi. Çünkü farklı bir futbol stilini tanımaya çalıştım. Farklı oyuncu profillerini tanımaya çalıştım. Olumlu tarafları da var olumsuz tarafları da var. Benim için iyi bir deneyim oldu. Bugünden itibaren ise artık dört gözle yeni sezona bakıyorum.”

“Aslına bakılırsa iki farklı ülkeden bahsediyoruz. İki farklı futbol stilinden bahsediyoruz. Karşılaştırmak biraz zor ama şunu söyleyebilirim. İngiltere’de daha hızlı futbol oynanıyor. Fiziksel güç daha önemli. Türkiye Ligi de bana kalırsa çok iyi bir lig, yetenekli oyuncular var, iyi takımlar var. Hatta bence hak ettiğinin biraz altında bir yerde değerlendiriliyor Türkiye Ligi. Türkiye Ligi de yavaş yavaş bence İngiltere Ligi gibi liglerin seviyesine gelebilecek kapasitede.”

HAYALİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

“Hayalimiz tabii ki şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalabilmek. Şu anda önümüzdeki en önemli maç Şampiyonlar Ligi için oynayacağımız ön eleme maçı ana hedefimiz kesinlikle bu ve çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hazırız. Fiziksel olarak iyi durumdayız. Maç maç hazırlanarak bu hazırlık dönemini iyi geçirerek Şampiyonlar Ligi ön elemesine giriş yapacağız.”

“Tabii ki burada çok zor antrenmanlar yapıyoruz. Ama mümkün olduğu kadar eğlenmeye çalışıyoruz. Gerçekten birbirimizle olan ilişkimiz gayet iyi. Birbirimizle zaman geçirmeye çalışıyoruz. Kimin nereden geldiğinin hiçbir önemi yok. Ortak bir şekilde zaman geçirmeye çalışıyoruz. Tavla oynuyoruz. Ben her ne kadar çok bilmesem de öğrenmeye çalışıyorum. Bu zor antrenmanların içerisinde de mümkün olduğu kadar eğlenmeye çalışıyoruz.”

“Fulham formasıyla Chelsea’ye karşı oynadığımda maçın adamı seçilmiştim. Maçın en iyi oyuncusu seçilmiştim. Şimdiye kadar kariyerimde yaşadığım en mutlu gün o.”

EN KOMİK OZZY, EN ÇALIŞKAN HOLOSKO

“İdölüm Barcelona’da oynadığı dönemde Ronaldinho’ydu. Ama şimdiye kadar birlikte oynadığım en iyi oyuncu Moussa Dembele... Fulham’da birlikte oynamıştık. Tothenham’ın ve Belçika Milli Takımı’nın oyuncusu... Gerçekten olağanüstü bir oyuncu.
Oğuzhan Özyakup benim için en komik oyuncu takım içinde. Çünkü her söylediğiyle beni güldürüyor. Onunla çok iyi bir ilişkimiz var. Çokça zaman geçiriyoruz ve gerçekten çok eğlenceli. Takım içerisindeki en çalışkan oyuncu Holosko.”

“Çok maç oynamak bizim için bence çok iyi. Bunun getirdiği bir yorgunluk mutlaka olacak ancak bununla baş etmemiz gerekiyor. Şu taraftan bakmak lazım biz genç bir takımız. Özellikle Şampiyonlar Ligi grubunu oynamak bizim için çok büyük tecrübe olacak.. Çünkü orası farklı bir seviye. O seviyenin bize öğreteceği çok şey olacak. Orada bulunmak ve çokça maç yapmak bize oldukça faydalı olacak.”

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRİM

“Her oyuncu gibi benim de en büyük hayalim kupalar kazanmak, şampiyonluklar kazanmak. Hala çok gencim. Oyunumla ilgili geliştirmem gereken birçok şey var. Şimdi yaptığımdan çok daha iyisini yapabilirim. Önemli olan bu gelişimi sağlayıp bu sürekliliği sağlayabilmek ve önümüzdeki birkaç yılda da bu hayalleri gerçekleştirebilmek.”

“Yeni stadımızın açılmasına artık çok az bir zaman kaldı. Orada oynamayı dört gözle bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine her maçta çok ihtiyacımız var. Lig maçlarında, Şampiyonlar Ligi maçlarında oldukça önemli ve zor maçlar oynayacağız. Umuyorum ki inşallah hep birlikte güzel ve mutlu bir sezon geçireceğiz.”
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla