Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2014, 23:41   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Muhammed Mersin'e

Takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenen genç oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Geleceğin en önemli futbolcuları arasında gösterilen Beşiktaş taraftarının göz bebeği Muhammed Demirci konusunda karar verildi.Takımda fazla forma şansı bulamayacağı düşünülen Muhammed'in düzenli oynayacağı bir takıma kiralık verilmesi kararlaştırıldı.

Muhammed Demirci'nin PTT 1. Lig'den bu sene yükselen Mersin İdman Yurdu'na kiralandığı öğrenildi.Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Önder Özen,Muhammed Demirci'nin özel yeteneklere sahip bir oyuncu olduğunu dile getiren Önder Özen, genç yıldızın üstündeki baskıyı atması için sürekli oynaması ve tecrübe kazanması gerektiğini söyledi.Muhammed'in güneşte değil gölgede kalmasını istiyoruz.Tabii ki hiçbir antrenör oynatma garantisi veremez.Kendileri açısından Muhammed Demirci için maddi konuların ön planda olmadığını belirten Önder Özen, "Gittiği takımda Beşiktaş'a karşı da oynayabilir önemli değil, yeter ki kendine ilk 11'de yer bulsun" şeklinde konuştu.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da buluşan Mersin İdman Yurdu Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Muhammed Demirci konusunda Fikret Orman ile her konuda anlaştı.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla