Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2014, 12:33   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Gökhan Töre Müjdesi !

Feyenoord’u geçen Beşiktaş’a bir iyi haber de Gökhan Töre cephesinden geldi.Beşiktaş 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bonservisi konusunda Rubin Kazan’la anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

RUSLARIN İNADI KIRILDI

Feyenoord’u 2-1’in rövanşında 3-1’le geçerek Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükselen Beşiktaş’ta yönetim taraftarlara bir müjde daha veriyor. Siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Gökhan Töre için Rus ekibi Rubin Kazan ile her konuda anlaşma sağladı. Daha önce yapılan görüşmeler ödeme planı nedeniyle tıkanmıştı.

3 TAKSİTTE ÖDENECEK

Siyah-beyazlılar, Gökhan Töre’nin bonservis ücretini 3 taksitte ödeme şartını Rus yöneticilere kabul ettirdi. Gökhan için 4-5 milyon Euro arasında bir bonservis ücreti verilecek. Daha önce Gökhan’la yıllık 1.4 milyon Euro garanti para üzerinde anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın transferi bugün resmen açıklaması bekleniyor.

33 MAÇTA 4 GOL 8 ASİST

İstanbul’da bulunan Gökhan, dün Feyenoord karşılaşmasını izlemek için stada gelmedi ama mücadelesi öncesi arkadaşlarını arayıp motive etti. Gökhan, 3-1’lik zaferin ardından da arkadaşlarına kutlama mesajları geçti. Gökhan Töre, geçen sezon kiralık forma giydiği Beşiktaş’ta 33 resmi maçta 4 gol atarken, 8 de asist yapmıştı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla