Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2014, 21:42   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Biliç Beni İstiyor

Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in kendisini aradığını söyledi.

Bir süre önce Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesinde olan Serdar Taşcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in kendisini arayarak transfer etmek istediğini söyledi.

Radyospor’a açıklamalarda bulunan Taşcı, ”Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic beni aradı. Çok saygı duyduğum bir hoca. Beni mutlaka takımında görmek istediğini söyledi. Beşiktaş, menajerimle görüşmüş. Ama kendimi burada yeni transfer gibi hissediyorum. Burada kendimi kanıtlamalıyım. Bilic’in benimle görüşmesi çok iyi, Beşiktaş büyük bir kulüp. Sanırım benimle ilgili ücret çok yüksek bulunmuş. Açıkçası benim de Spartak’ta kalmak gibi bir eğilimim vardı. Bu nedenle bu defter kapandı” dedi.

BAŞKAN ÜNAL AYSAL, MENAJERİMLE KONUŞTU

Galatasaray’dan da teklifi aldığını belirten Serdar Taşçı, “Başkan sayın Ünal Aysal, menajerim Ahmet Bulut’la görüştü. Beni takımda görmeyi çok arzu ettiklerini söylemiş. Benim direkt bir görüşmem olmadı. Galatasaray çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia. Böyle bir haber gelince sevindim; ama benim için Spartak’tan gitme durumu söz konusu değil. Galatasaray’ın teklifi beni gururlandırdı; ama ben burada mutluyum.” ifadelerini kullandı.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla